Over Michiel

Reizen zonder angst!

Dit is Michiel (geb: 1984). Eind november 2014 ben ik dit blog begonnen. Mijn toenmalige vriendin Latona en ik zijn toen op reis gegaan door Latijns Amerika. Dit blog gebruikten wij om een reisverslag bij te houden. We doen dit voor onszelf, zodat al deze mooie herinneringen bewaard blijven. Maar we doen dit natuurlijk ook voor jullie, de lezer. Zo kunnen jullie zien wat we doen en zijn we toch nog een beetje bij jullie. We updaten deze blog onregelmatig, soms dagelijks, maar soms zitten er ook een paar wifi vrije dagen voor ons tussen.

Dit blog begon als de vertelling van één reis, maar zal meer reisverhalen van Michiel bevatten. De wegen van Latona en Michiel zijn in maart 2015 gescheiden, zij ging terug naar huis. Ik reisde verder. Vanaf Panama zijn dus alle blogs weer door mij geschreven (tenzij anders vermeld).

Wie zijn wij dan

Michiel heeft reizen al goed onder de knie. Met een jaar lang reizen door Latijns Amerika liet hij zijn droom in vervulling gaan. Hij kan genieten van een biertje op het strand, muziek luisteren in een hangmat, maar ook duiken, hiken en de verschillende oude samenlevingen bezoeken. Hij is echt iemand die wel ziet wat er op hem afkomt. Michiel kan er slecht tegen als hij het gevoel heeft dat hij wordt afgezet of dat iets onnodig duur is. Niettemin zal zo’n incident snel weer vergeten zijn als hij verder droomt van alle prachtige ervaringen die er nog komen gaan.

Latona houdt van avontuur, maar kan ook helemaal tot rust komen door Yoga (with Adriene). Zij kijkt het meeste uit naar de extreme kicks zoals bungeejumping, canyoning, hiken en vulkaanboarden. Verder wil ze graag een Yoga resort aan doen, maar als dat niet lukt vanwege de kosten, dan zou ze het al fijn vinden om yoga te doen met de mensen die ze tegenkomt. Latona heeft een hekel aan muggen en hordes toeristen, waarschijnlijk gaat ze die allebei nog veel zien.